Home » Contact


Verloskundige Praktijk 't KlaverbladVoor niet-dringende vragen kun je contact opnemen met de assistente. Mocht je daartoe niet in de gelegenheid zijn dan is het mogelijk om je vraag per e-mail te stellen.
Locatie

Klaverplein 4 - 6 | 8081 DN Elburg

Telefoonnummer

0525 - 68 51 22

spoednummer

Spoed? Bel: 06 – 50 452 324


Stel je vraag

Waar kun je ons vinden?

Spreekuur
Onze ochtendspreekuren zijn van 9.00 uur ’s morgens tot 13.00 uur ’s middags. Een keer in de week hebben wij een echo-avondspreekuur waarop wij de termijnecho’s maken. Daarnaast hebben wij ook één keer in de week een gewoon avondspreekuur. Incidenteel hebben wij middagspreekuur.

Voor niet-dringende vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur op telefoonnummer 0525-685122.

Niet nagekomen afspraak
Wanneer een afspraak niet uiterlijk 24 uur van te voren is afgezegd brengen wij € 25,- in rekening.
Spoedgevallen
Voor spoedgevallen, bevallingen en het doorgeven van kraamvisites kan je ons dag en nacht bereiken op 06-50452324. Wanneer wij op dit nummer niet opnemen, kan je het beste enkele ogenblikken later nogmaals proberen ons te bereiken. Is er sprake van grote spoed en zijn wij mobiel bij herhaling niet te bereiken, dan kan je ons bellen op de pieper 06-65078523; toets je eigen telefoonnummer in en sluit af met een #. Wij zullen je dan direct terugbellen op het betreffende nummer. Let op: spreek geen boodschap in, deze kunnen wij niet afluisteren.

Wanneer je zwanger bent zijn wij je eerste aanspreekpunt voor vragen en/of klachten, indien nodig verwijzen wij je door naar de huisarts of gynaecoloog.

Ervaringen

Ze staan altijd voor je klaar, zijn erg flexibel en ik heb er een super ervaring qua bevalling bijgekregen. Dit komt o.a. door jullie steun en begeleiding. Informatie die ik krijg, is duidelijk en overzichtelijk.
Aanmelden