Contact

 
Home » Contact


Verloskundige Praktijk 't KlaverbladVoor niet-dringende vragen kun je contact opnemen met de assistente. Mocht je daartoe niet in de gelegenheid zijn dan is het mogelijk om je vraag per e-mail te stellen.
Locatie

Klaverplein 4 - 6 | 8081 DN Elburg

Telefoonnummer

0525 - 68 51 22

spoednummer

Spoed? Bel: 06 – 50 452 324


Stel je vraag

  Waar kun je ons vinden?

  Spreekuur
  We hebben over het algemeen iedere werkdag spreekuur op de praktijk. Daarnaast hebben wij één keer in de week een echo-avondspreekuur voor het maken van termijnecho’s en hebben wij iedere week een avondspreekuur voor gewone controles.

  Voor niet-dringende vragen of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdagochtend van 9.00 uur tot 13.00 uur op telefoonnummer 0525-685122.

  Niet nagekomen afspraak
  Wanneer een afspraak niet uiterlijk 24 uur van te voren is afgezegd zijn wij genoodzaakt om € 25,- in rekening te brengen.
  Spoedgevallen
  Voor spoedgevallen, bevallingen en het doorgeven van kraamvisites kun je ons 24 uur per dag bereiken op: 06 504 523 24. Wanneer wij op dit nummer niet opnemen kan je het beste enkele ogenblikken later nogmaals proberen ons te bereiken op dit telefoonnummer. Is er sprake van grote spoed en zijn wij mobiel herhaaldelijk niet te bereiken? Neem dan contact op met de dienstdoende verloskundige uit Nunspeet op: 06 229 358 38.

  Wanneer je zwanger bent zijn wij je eerste aanspreekpunt voor vragen en/of klachten. Indien nodig verwijzen wij je door naar de huisarts of de gynaecoloog.

  Ervaringen

  Ze staan altijd voor je klaar, zijn erg flexibel en ik heb er een super ervaring qua bevalling bijgekregen. Dit komt o.a. door jullie steun en begeleiding. Informatie die ik krijg, is duidelijk en overzichtelijk.
  Aanmelden