Home » de Praktijk » Ons team

Overzichtelijk team met persoonlijke aandacht



In onze praktijk werken wij met zeven vaste verloskundigen. Henriëtte van Delden, Petra Mooiweer, José van Dalen, Linda de Vos, Hanneke van der Spek, Ilse Snijder en Marijke Kollen. We zorgen ervoor dat je tijdens het spreekuur met iedereen kennismaakt. Onze praktijkassistente is: Erna Jocker. Daarnaast hebben we ook een Praktijkmanager, namelijk: Ilja Kwakkel. Zij werkt voornamelijk achter de schermen en zullen jullie waarschijnlijk niet tegenkomen.
Zodat je tijdens de bevalling (of met spoed) niet te maken krijgt met een vreemd gezicht. Wanneer je het prettiger vindt om tijdens de spreekuren niet meer dan 2 of 3 verloskundigen te zien, dan staan we hier voor open. Je kan dit tijdens het intakegesprek aangeven, er bestaat dan wel een kans dat je bij de bevalling iemand anders van het team krijgt.
Onze Verloskundige Praktijk staat klaar voor vrouwen en hun partners op de volgende gebieden:

- Kinderwensspreekuur;
- Zwangerschap;
- Echoscopie;
- Centering Pregnancy;
- Bevalling;
- Kraambed;
- Nacontrole;
- Anticonceptie;
- Begeleiding bij (borst)voeding.

Op veel van deze bovenstaande gebieden geven wij zelf advies en zorg, op andere gebieden verwijzen wij naar andere deskundige instanties.

Ons team


José van Dalen

Mijn naam is José van Dalen en ik ben geboren op 1 januari 1982. In 2005 studeerde ik in Amsterdam af als verloskundige en sinds januari 2006 werk ik in onze praktijk. Ik woon in Zwolle en heb drie, uiteraard prachtige, dochters, die zijn geboren in 2007, 2010 en 2012. Ik heb natuurlijk, evenals elke andere werkende ouder met kinderen, geen tijd om mij te vervelen. Daar waar ik vrije tijd heb sport ik graag, vooral spinning vind ik leuk en lekker om te doen. Graag tot ziens in één van onze spreekkamers!

Petra Mooiweer

Mijn naam is Petra Mooiweer. In 1997 ben ik afgestudeerd en in 1998 in deze praktijk komen werken. Met man en dochter Juul (2009) wonen wij "op ’t Harde”. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen (met onze hond) en een stukje motorrijden. Mijn specialisme ligt bij echoscopie. Daarom doe ik ook spreekuren (13 en 20-wekenecho's) voor onze praktijk bij Echo Enzo, in Zwolle. Bevallingen begeleiden blijft toch het mooiste van ons vak en inmiddels ben ik na ruim 25 jaar aan de volgende generatie toe. Hoe bijzonder!

Hanneke van der Spek

Ik ben Hanneke van der Spek, getrouwd met Maurice, trotse mama van Job en wonend in IJsselmuiden. Sinds 2020 werk ik met veel plezier hier bij ‘t Klaverblad. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, bezig met mijn handen of gezellig bij mijn grote familie. Ik vind het een voorrecht jullie te mogen begeleiden in dit bijzondere proces van zwanger worden, bevallen en ouderschap. Vaak met een lach, soms ook met een traan, maar juist dan hopen wij er ook te kunnen zijn voor jullie. Geen dag is hetzelfde in ons vak en dat maakt het juist zo leuk. Hopelijk tot gauw!

Henriëtte van Delden

Mijn naam is Henriëtte van Delden. Ik woon in Elburg en heb drie schatten van kinderen: Carlijn, Marieke en Willem. In mijn vrije tijd lees ik het liefst psychologische thrillers, begin ik aan allerlei haak-projecten en ga ik met m’n paard Hugo heerlijk het bos in voor een ritje. Het werken in een gezellige en flexibele groepspraktijk met fijne collega’s, en de altijd weer bijzondere ervaringen rondom zwangerschap en geboorte, maken dat ik al ruim 25 jaar met veel plezier werk als verloskundige. Ik zie er naar uit, om samen met jou, jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen begeleiden.

Linda de Vos

Mijn naam is Linda de Vos. Ik woon samen met mijn man en zoon Milan in Wezep. In 2012 ben ik in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige. Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij 't Klaverblad. Doordat ik nu al een tijdje meeloop, zie je steeds vaker mensen terug voor een tweede of meer. Erg bijzonder om echt een band op te bouwen! In mijn privéleven krijg ik veel energie van afspreken met lieve mensen om mij heen, buiten te zijn en te sporten. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en begeleid jullie met plezier bij deze bijzondere fase in jullie leven.

Ilse Snijder

Ik ben in Groningen opgeleid tot verloskundige en heb bij verschillende praktijken gewerkt voordat ik in 2021 vast in het team van 't Klaverblad ben komen werken. Dat bevalt erg goed: we hebben een hecht vast team en het is fijn nu (bijna) alle zwangeren in onze praktijk te kennen. Samen met mijn man Nico en onze konijnen Pim en Jip woon ik in Kampen, waar we ook een fijn moestuintje hebben. Ik heb een aantal jaar in Zuid-Afrika gewoond en daar is mijn droom om zorg te dragen voor nieuw leven ontstaan. Het blijft bijzonder en mooi om jullie bij te mogen staan in deze belangrijke periode in jullie leven! Tot ziens in de praktijk!

Marijke

Mijn naam is Marijke Kollen. Ik ben afgestudeerd als verloskundige aan de verloskunde academie Maastricht. Sinds januari 2022 mag ik het team van het Klaverblad versterken. De opleiding voor verloskunde heb ik gevolgd in het mooie Maastricht, maar zelf kom ik uit IJsselmuiden waar ik samenwoon met Tijmen en onze bejaarde kat Bloem. Ik wilde dan ook graag weer in mijn eigen regio aan de slag als verloskundige. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om bij familie en vrienden te zijn en sta ik graag in de keuken om te koken en bakken. De afwisseling en onvoorspelbaarheid van het vak vind ik heerlijk, en ik vind het dan ook een voorrecht om jullie te mogen begeleiden tijdens het spreekuur, de bevallingen en de kraamvisites.

Erna Jocker

Sinds 2019 ben ik werkzaam als praktijkassistente/doktersassistente bij deze warme, open en gezellige praktijk. Van maandag t/m vrijdag ben ik het eerste aanspreekpunt binnen de praktijk bij het maken van afspraken maar ook bij het beantwoorden van vragen aan de telefoon. Ook kunnen jullie mij tegenkomen als co-begeleidster bij de Centering Pregnancy bijeenkomsten. En wat geniet ik ervan om de verloskundigen maar ook jullie te mogen ondersteunen in welke setting dan ook. Zelf ervaar ik het moederschap (met de komst van twee geweldige dochters Sanne en Pien) als een enorme verrijking van mijn leven. Het is voor mij dan ook heerlijk om naast mijn werk gezellig, creatief en sportief bezig te zijn met mijn gezin.

Ilja Kwakkel

Ik ben Ilja, getrouwd met Jarno en we hebben samen 3 kinderen; Sarah, Hasse en Fien. Na jaren als verloskundige te hebben gewerkt in mijn eigen Verloskundigenpraktijk heb ik in 2020 besloten om te stoppen met dit bijzondere vak en meer op de achtergrond te gaan werken als praktijkmanager. In plaats van aan het bed te staan heb ik nu een kantoorbaan en werk ik achter de schermen mee aan het goed laten draaien van de praktijk. Jullie zullen mij dus waarschijnlijk alleen soms voorbij zien flitsen, maar niet in de spreekkamers of aan bed tegenkomen. Naast Praktijkmanager in Elburg ben ik ook nog de Praktijkmanager van Verloskundigen praktijk Kampen. Ik combineer deze twee banen met veel plezier!
Aanmelden