Home » de Praktijk » Ons team

Overzichtelijk team met persoonlijke aandachtIn onze praktijk werken wij met zes vaste verloskundigen. Henriëtte van Delden, Petra Mooiweer, José van Dalen, Linda de Vos, Hanneke van der Spek en Ilse Snijder. Daarnaast werkt Barbera Morren bij ons als vaste waarneemster. We zorgen ervoor dat je tijdens het spreekuur met iedereen kennismaakt. Onze praktijkassistente is: Erna Jocker. Daarnaast hebben we ook een praktijkmanager, namelijk: Ilja Kwakkel. Zij werkt voornamelijk achter de schermen en zullen jullie waarschijnlijk niet tegenkomen.
Zodat je tijdens de bevalling (of met spoed) niet te maken krijgt met een vreemd gezicht. Wanneer je het prettiger vindt om tijdens de spreekuren niet meer dan 2 of 3 verloskundigen te zien, dan staan we hier voor open. Je kan dit tijdens het intakegesprek aangeven, er bestaat dan wel een kans dat je bij de bevalling iemand anders van het team krijgt.
Onze Verloskundige Praktijk staat klaar voor vrouwen en hun partners op de volgende gebieden:

- Kinderwensspreekuur;
- Zwangerschap;
- Echoscopie;
- Centering Pregnancy;
- Bevalling;
- Kraambed;
- Nacontrole;
- Anticonceptie;
- Begeleiding bij (borst)voeding.

Op veel van deze bovenstaande gebieden geven wij zelf advies en zorg, op andere gebieden verwijzen wij naar andere deskundige instanties.

Ons team


José van Dalen

Mijn naam is José van Dalen en ik ben geboren op 1 januari 1982. In 2005 studeerde ik in Amsterdam af als verloskundige en sinds januari 2006 werk ik in onze praktijk. Ik woon in Zwolle en heb drie, uiteraard prachtige, dochters, die zijn geboren in 2007, 2010 en 2012. Ik heb natuurlijk, evenals elke andere werkende ouder met kinderen, geen tijd om mij te vervelen. Daar waar ik vrije tijd heb sport ik graag, vooral spinning vind ik leuk en lekker om te doen. Graag tot ziens tijdens het spreekuur, de bevalling of in de kraamperiode.

Petra Mooiweer

Mijn naam is Petra Mooiweer. In 1997 ben ik afgestudeerd en in 1998 in deze praktijk komen werken. Met man en dochter Juul (2009) wonen wij "op ’t Harde”. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen (met onze hond) en een stukje motorrijden. Mijn specialisme ligt bij echoscopie. Daarom doe ik ook spreekuren (13 en 20-wekenecho's) voor onze praktijk bij Echo Enzo, in Zwolle. Bevallingen begeleiden blijft toch het mooiste van ons vak en inmiddels ben ik na ruim 25 jaar aan de volgende generatie toe. Hoe bijzonder!

Hanneke van der Spek

Mijn naam is Hanneke van der Spek. Ik werk sinds de zomer van 2020 met veel plezier bij Verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Ik ben getrouwd en woon met mijn man in IJsselmuiden. Ik geniet van mijn werk en ben in mijn vrije tijd graag buiten of bij mijn familie. Ik houd van de afwisselende kant van ons vak, geen dag is hetzelfde. Het is dan ook elke keer weer een uitdaging om jullie de zorg te geven die bij jullie past. Op die manier hoop ik bij te dragen aan deze bijzondere periode in jullie leven. Tot gauw!

Henriëtte van Delden

Mijn naam is Henriëtte van Delden. Ik woon in Elburg en heb drie schatten van kinderen: Carlijn, Marieke en Willem. In mijn vrije tijd lees ik het liefst psychologische thrillers, begin ik aan allerlei haak-projecten en ga ik met m’n paard Hugo heerlijk het bos in voor een ritje. Het werken in een gezellige en flexibele groepspraktijk met fijne collega’s, en de altijd weer bijzondere ervaringen rondom zwangerschap en geboorte, maken dat ik al ruim 25 jaar met veel plezier werk als verloskundige. Ik zie er naar uit, om samen met jou, jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen begeleiden.

Linda de Vos

Mijn naam is Linda de Vos. Ik woon samen met mijn man en zoon Milan in Wezep. In 2012 ben ik in Rotterdam afgestudeerd als verloskundige. Sinds 2013 werk ik met veel plezier bij 't Klaverblad. Doordat ik nu al een tijdje meeloop, zie je steeds vaker mensen terug voor een tweede of meer. Erg bijzonder om echt een band op te bouwen! In mijn privéleven krijg ik veel energie van afspreken met lieve mensen om mij heen, buiten te zijn en te sporten. Ik hoop jullie snel te ontmoeten en begeleid jullie met plezier bij deze bijzondere fase in jullie leven.

Barbera Morren

Sinds augustus 2015 ben ik als waarneemster werkzaam voor Verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Ik ben in 1994 afgestudeerd als verloskundige en ik heb jaren in Twente gewerkt. Nu woon ik met mijn gezin op de Noord-Veluwe en werk ik met veel plezier in deze regio. Wanneer 1 van de vaste verloskundigen afwezig is, kunt u mij tijdens het spreekuur of de dienst treffen.

Ilse Snijder

Mijn naam is Ilse Snijder. Ik ben in Groningen opgeleid tot verloskundige en heb bij verschillende praktijken gewerkt voordat ik in 2021 vast in het team van 't Klaverblad ben komen werken. Samen met mijn man woon ik in Kampen, waar we ook een fijn moestuintje hebben. Naast tuinieren houd ik van boswandelingen en schilderen. Ik heb een aantal jaar in Zuid-Afrika gewoond en daar is mijn droom om zorg te dragen voor nieuw leven ontstaan. Het blijft bijzonder en mooi om jullie bij te mogen staan in deze belangrijke periode in jullie leven! Tot ziens in de praktijk!

Erna Jocker

Mijn naam is Erna Jocker en ben sinds november 2019 met veel enthousiasme als praktijkassistente begonnen in deze verloskundige praktijk. Hiervoor heb ik 18 jaar als doktersassistente/medisch secretaresse gewerkt, waaronder 9 jaar in de Isala klinieken te Zwolle. Met de komst van twee geweldige dochters Sanne (2008) en Pien (2010) heb ik mogen ervaren dat het moederschap voor mij een enorme verrijking in mijn leven is. Naast dat ik enorm geniet van het assisterende werk op de verloskundige praktijk op vooral de maandag en de dinsdag, vind ik het heerlijk om op de andere dagen creatief en sportief bezig te zijn met mijn gezin.

Ilja Kwakkel

Ik ben Ilja, getrouwd met Jarno en we hebben samen 3 prachtige kinderen; Sarah, Hasse en Fien. Na jaren als verloskundige te hebben gewerkt in mijn eigen Verloskundigenpraktijk heb ik in 2020 besloten om voorlopig te stoppen met dit bijzondere beroep en meer op de achtergrond te gaan werken als praktijkmanager. Het combineren van het verloskundige vak vergt namelijk veel flexibiliteit van jezelf, je partner en je gezin. Verloskunde bestaat namelijk niet alleen uit cliëntenzorg, maar ook uit samenwerken met andere disciplines en het runnen van een bedrijf. Dit is iets wat mij op het lijf geschreven staat. Dus in plaats van aan het bed te staan heb ik nu een kantoorbaan en werk ik achter de schermen mee aan het goed laten draaien van de praktijk. Jullie zullen mij dus waarschijnlijk alleen soms voorbij zien flitsen, maar niet in de spreekkamers of aan bed tegenkomen. Naast Praktijkmanager in Elburg ben ik ook nog de Praktijkmanager van Verloskundigen praktijk Kampen. Ik combineer deze twee banen met veel plezier!
Aanmelden