Home » de Praktijk » Ons team

Overzichtelijk team met persoonlijke aandachtIn onze praktijk werken wij met 5 vaste verloskundigen. Henriëtte van Delden, Petra Mooiweer, José van Dalen, Linda de Vos en Hanneke van der Spek. Daarnaast werkt Barbera Morren bij ons als vaste waarneemster in onze vakanties en bij ziekte etc. Onze twee praktijkassistentes zijn: Agnes Lagendijk en Erna Jocker. We zorgen ervoor dat je tijdens het spreekuur met iedereen kennismaakt.
Zodat je tijdens de bevalling (of met spoed) niet te maken krijgt met een vreemd gezicht. Wanneer je het prettiger vindt om tijdens de spreekuren niet meer dan 2 of 3 verloskundigen te zien, dan staan we hier voor open. Je kan dit tijdens het intakegesprek aangeven, er bestaat dan wel een kans dat je bij de bevalling iemand anders van het team krijgt.
Onze Verloskundige Praktijk staat klaar voor vrouwen en hun partners op de volgende gebieden:

- Kinderwensspreekuur;
- Zwangerschap;
- Echoscopie;
- Centering Pregnancy;
- Bevalling;
- Nacontrole;
- Kraambed;
- Anticonceptie;
- Begeleiding bij (borst)voeding.

Op veel van deze bovenstaande gebieden geven wij zelf advies en zorg, op andere gebieden verwijzen wij naar andere deskundige instanties.

Ons team


José

Mijn naam is José van Dalen en ik ben geboren op 1 januari 1982. In 2005 studeerde ik in Amsterdam af als verloskundige en sinds januari 2006 werk ik in onze praktijk. Ik woon in Zwolle en heb drie, uiteraard prachtige, dochters, die zijn geboren in 2007, 2010 en 2012. Ik heb natuurlijk, evenals elke andere werkende ouder met kinderen, geen tijd om mij te vervelen. Daar waar ik vrije tijd heb sport ik graag, vooral spinning vind ik leuk en lekker om te doen. Graag tot ziens tijdens het spreekuur, de bevalling of in de kraamperiode.

Petra

Mijn naam is Petra Mooiweer. In 1997 ben ik afgestudeerd en na een aantal waarnemingen ben ik in 1998 in deze praktijk komen werken. Met man en dochter Juul (2009) wonen wij "op ’t Harde”. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen (met onze hond) en lezen. Het Pieterpad wordt binnenkort de uitdaging, iedere keer een stukje met vriendin of (schoon)zus. Mijn specialisme ligt bij echoscopie. Daarom doe ik o.a. spreekuren, 20-weken-echo's, voor onze praktijk bij Echo Enzo, Zwolle. Zwanger zijn, bevallen, moeder/vader worden: het zijn bijzondere gebeurtenissen in je leven. Ik zie het als een voorrecht je bij het wonder van nieuw leven te begeleiden. Tot gauw.

Hanneke

Mijn naam is Hanneke van der Spek. Ik werk sinds de zomer van 2020 met veel plezier bij Verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Ik ben getrouwd en woon met mijn man in IJsselmuiden. Ik geniet van mijn werk en ben in mijn vrije tijd graag buiten of bij mijn familie. Ik houd van de afwisselende kant van ons vak, geen dag is hetzelfde. Het is dan ook elke keer weer een uitdaging om jullie de zorg te geven die bij jullie past. Op die manier hoop ik bij te dragen aan deze bijzondere periode in jullie leven. Tot gauw!

Henriëtte

Mijn naam is Henriëtte van Delden. Ik woon in Elburg en heb drie schatten van kinderen: Carlijn, Marieke en Willem. In mijn vrije tijd lees ik het liefst psychologische thrillers, begin ik aan allerlei haak-projecten en ga ik met m’n paard Hugo heerlijk het bos in voor een ritje. Het werken in een gezellige en flexibele groepspraktijk met fijne collega’s, en de altijd weer bijzondere ervaringen rondom zwangerschap en geboorte, maken dat ik al ruim 25 jaar met veel plezier werk als verloskundige. Ik zie er naar uit, om samen met jou, jullie zwangerschap, bevalling en kraambed te mogen begeleiden.

Linda

Mijn naam is Linda de Vos. Ik heb de opleiding tot verloskundige gevolgd in Rotterdam. Ik heb een tijd als waarneemster bij verschillende praktijken gewerkt. In 2013 ben ik bij 't Klaverblad terecht gekomen en daar werk ik nog steeds met veel plezier. Het blijft erg bijzonder dat ik, samen met mijn collega's, negen maanden een zwangere en partner mag begeleiden. De mooie en diepgaande gesprekken, de bevallingen die ik mag begeleiden. Ik ben blij dit mooie werk te mogen doen! Samen met mijn man woon ik in Wezep. In mijn vrije tijd houd ik van sporten, reizen en met vrienden afspreken. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Barbera

Sinds augustus 2015 ben ik als waarneemster werkzaam voor Verloskundigenpraktijk ’t Klaverblad. Ik ben in 1994 afgestudeerd als verloskundige en ik heb jaren in Twente gewerkt. Na onze verhuizing naar Hattem werk ik nu met veel plezier in deze regio. Wanneer 1 van de vaste verloskundigen afwezig is, kunt u mij tijdens het spreekuur of de dienst treffen.

Agnes

Mijn naam is Agnes Lagendijk, gehuwd met Jaco en samen hebben wij drie kinderen. Na mijn opleiding als doktersassistente heb ik 13 jaar in een huisartsenpraktijk gewerkt. Sinds 2003 ben ik werkzaam bij ’t Klaverblad als praktijkassistente en ondersteun ik met veel plezier de verloskundigen tijdens de spreekuren. De dagen dat ik niet in de verloskundigenpraktijk werk, help ik thuis mee, waar we een akkerbouwbedrijf en pluimveehouderij hebben. Als er tijd overblijft vul ik die graag in met schilderen, tuinieren en fietsen.

Erna Jocker

Mijn naam is Erna Jocker en ben sinds november 2019 met veel enthousiasme als praktijkassistente begonnen in deze verloskundige praktijk. Hiervoor heb ik 18 jaar als doktersassistente/medisch secretaresse gewerkt, waaronder 9 jaar in de Isala klinieken te Zwolle. Met de komst van twee geweldige dochters Sanne (2008) en Pien (2010) heb ik mogen ervaren dat het moederschap voor mij een enorme verrijking in mijn leven is. Naast dat ik enorm geniet van het assisterende werk op de verloskundige praktijk op vooral de maandag en de dinsdag, vind ik het heerlijk om op de andere dagen creatief en sportief bezig te zijn met mijn gezin.
Aanmelden